Vill du till fullo kunna njuta av din uteplats eller balkong även när solen ligger på så är en terrassmarkis ett måste. En bra terrassmarkis skapar ett behagligt inneklimat dygnets alla timmar oavsett väder. Besök oss i Helsingborg så hjälper vi dig att hitta rätt!

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag i Helsingborg och erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på förutsättningarna på just din uteplats eller balkong och presenterar förslag på bra lösningar för din terrassmarkis. Vi hjälper även till med monteringen om du vill det. Oavsett vilken markis, tillval och monteringslösning du väljer kan du känna dig säker på att du får en kvalitetsmarkis som passar på millimetern och kommer att ge dig en betydligt mer bekväm uteplats.

En terrassmarkis sätter prägel på husetterassmarkis Helsingborg

En uteplats utan en terrassmarkis känns utsatt och inte riktigt klar. Den blir dessutom svår att utnyttja när solen ligger på. Att kunna välja när man vill stekas i solen och inte är en av de största fördelarna med en terrassmarkis, men den är också skonsam mot utemöbler och även insidan av huset eftersom den skärmar av glaspartierna mot huset och gör att mindre värme tränger in.

En terrassmarkis kan verkligen förhöja utseendet på huset, men det är naturligtvis viktigt att man är noggrann vid måttagning och val av modell och färg, så att markisen verkligen harmonierar med fasaden. Vi hjälper dig gärna med att hitta precis rätt modell och ser till att den skräddarsys för just din uteplats.

Markiser från kvalitetstillverkare

En terrassmarkis är en kraftfull konstruktion som måste hålla för mycket. Att få till ett utfall på 3-4 meter, samtidigt som markisen också måste ha en elegant och slimmad design, är en svår uppgift. Det kräver skicklighet och hårt arbete för att få till denna kombination av hög kvalitet och exklusivt utseende, och därför har vi valt att bara arbeta med kvalitetstillverkarna Hestra och Harol, som tillverkar terrassmarkiser som håller måttet.

Hestra är ett svenskt företag som länge varit ledande inom kvalitativa solskydd i Sverige. Vi säljer flera av deras modeller i olika storlekar. Harol är ett belgiskt företag som tillverkar och säljer högkvalitativa markiser över hela världen. De har fler unika lösningar som ger deras markiser många fördelar.

Den perfekta terassmarkisen i Helsingborg

När du köper din terrassmarkis kan du göra flera olika tillval utifrån din smak och dina behov. Ett mycket populärt tillval är motoriserade kassetter, som gör att du automatiskt kan fälla dina markiser ut och in med hjälp av en fjärrkontroll. En motoriserad markis kan också förses med sensorer som gör att den fäller in sig själv om det ser ut att bli oväder, eller fälla ut sig när solen ligger på.

Flera av de markiser vi säljer kan även förses med inbyggd LED-belysning, även det ett populärt tillval. Genom en integrerad belysningslösning blir din uteplats till ett mysigt belyst uterum under varma sommarkvällar när mörkret sänker sig i trädgården. Självklart kan även belysningen automatiseras. 

När du köper din terrassmarkis hos oss så går vi igenom vilka tillval som finns och hjälper dig att optimera din markis utifrån dina behov. Välkommen att kontakta oss och boka tid för ett kostnadsfritt hembesök!

Kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042-26 34 00

kontakt

Skicka ett meddelande


  Hos oss på Solar Blinds får du alltid kunnig och professionell hjälp samt ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgskommun och även till Ängelholm, Landskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

  Här finns vi

  Kanongatan 159
  254 67
  Helsingborg

  Kvarngatan 20 (Happy Homes)
  285 31
  Markaryd

  Kontaktuppgifter

  042-26 34 00
  info@solarblinds.se

  Länkar

  Copyright © 2024 Solar Blinds
  Add to cart