Den klassiska rullgardinen är fortfarande populär och är det bästa valet när du vill kunna få det riktigt mörkt i sovrummet. En modern rullgardin har dock många fler funktioner än mörkläggning. Hos oss i Helsingborg hittar du rätt rullgardiner för dina rum.

Våra rullgardiner finns med allt från helt mörkläggande till transparenta vävar, vilket gör att de kan användas i olika syften. Med hjälp av en rullgardin eller en så kallad effektrullgardin skapar du enkelt rätt ljusbalans i ditt hem och kan välja mellan att styra dina rullgardiner med en fjärrkontroll eller för hand. Att motorisera rullgardinerna är särskilt bekvämt där man har flera rullgardiner i ett rum som man vill synkronisera. Vi hjälper dig!

Välj mellan 130 olika vävarrullgardiner helsingborg

När du köper din rullgardin hos oss kan du välja mellan 130 vävar i olika mönster och färger. Att hitta en rullgardin som passar med inredningen i ditt rum är med andra ord inget problem. Beroende på hur mörkt du vill kunna göra i rummet kan du också välja om väven ska vara mycket eller lite transparent eller helt mörkläggande. Det senare alternativet passar så klart bäst i sovrummet, men en transparent rullgardin som gör rummet ljust utan att släppa in värme och direkt solljus passar utmärkt i köket, på den inglasade balkongen eller i vardagsrummet.

Vill du förse dina rullgardiner med motoriserad styrning går det utmärkt, med tillvalet motoriserade kassetter, en både snygg och smart lösning som gör hanteringen av rullgardinerna betydligt bekvämare. Har du flera rullgardiner i samma rum kan styrningen synkroniseras. Det finns många fler tillval att göra när du beställer rullgardiner från oss, och vi hjälper dig gärna med valen för att du ska få en rullgardin som passar dig perfekt.

Effektrullgardin – smart lösning för maximal kontroll

En effektrullgardin är en modern typ av rullgardin som är både dekorativ och funktionell. Med en effektrullgardin får du maximal kontroll över ljusinflödet i ett rum. Konstruktionen är enkel men effektiv. En effektrullgardin har dubbla vävar, båda med omväxlande täckta och transparenta partier. Genom att steglöst ställa in vävarna mot varandra kan du välja att göra gardinen helt täckt eller helt transparent, eller var som helst däremellan. Samtidigt kan du också hissa effektrullgardinen upp och ner precis som en vanlig rullgardin.

Effektrullgardiner passar utmärkt i rum där du vill ha möjlighet att stänga ute direkt solljus, men ändå ha möjlighet till mycket ljusinsläpp. De är lätta att hålla rena och blir ett vackert komplement till inredningen i alla rum där de hängs upp.

Allt inom rullgardiner i Helsingborg

När du vill beställa rullgardiner hos oss gör vi det enkelt för dig. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök hos dig som bor i Helsingborg, Ängelholm, Landskrona eller Höganäs, där vi mäter dina fönster och visar dig lämpliga alternativ på rullgardiner vi tror kan passa i din bostad. Du kan också besöka oss ute på Väla Norra, där vi visar upp vårt sortiment av solskydd.

När rullgardinerna är tillverkade kan vi också hjälpa till med monteringen, koppla på fjärrstyrning med mera.

Välkommen att kontakta oss om du vill köpa rullgardiner i Helsingborg!

Kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042-26 34 00

kontakt

Skicka ett meddelande


  Hos oss på Solar Blinds får du alltid kunnig och professionell hjälp samt ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgskommun och även till Ängelholm, Landskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

  Här finns vi

  Kanongatan 159
  254 67
  Helsingborg

  Kvarngatan 20 (Happy Homes)
  285 31
  Markaryd

  Kontaktuppgifter

  042-26 34 00
  info@solarblinds.se

  Länkar

  Copyright © 2024 Solar Blinds
  Add to cart