När du letar markiser i Landskrona ska du kontakta oss. Vi har ett stort urval av markiser för fönstren, terrassen, balkongen och pergolan och hjälper dig gärna att hitta rätt modell och anpassa dina markiser så att de sitter perfekt och blir både en prydnad och ett välfungerande solskydd.

Vi är experter på markiser och andra solskydd och har lång erfarenhet av att måttanpassa och montera markiser i Landskrona, Helsingborg och hela nordvästra Skåne. Vi kan erbjuda ett kostnadsfritt hembesök hos dig i Landskrona där vi tittar på vilka förutsättningar som finns och vilken modell som kan passa bäst för just ditt hus. Vi kan inte bara hjälpa till att fram en passande modell och markisväv, utan även montera dina markiser så att de sitter perfekt.

Många typer av markiser

En markis är ett utmärkt solskydd. Den kan vinklas och dras ut för att skydda en specifik yta mot solinstrålning, men den kan också fällas in helt och vilar då i sin kassett, praktiskt taget osynlig. Moderna markiser av den typ vi säljer är baserade på många års teknikutveckling och är både eleganta, kraftfulla och hållbara.

Hos oss hittar du fönstermarkiser, terrassmarkiser, korgmarkiser och specialvarianter som screenmarkiser, pergolamarkiser och markisoletter från en rad välkända tillverkare som Harol, Hestra, Fönstermiljö och Warema. Är du nyfiken på att se vilken markis som skulle passa bäst i dina fönster eller på din uteplats är du välkommen till vårt showroom på Väla i Helsingborg. Där berättar vi gärna om fördelarna med de olika typerna av markiser.

Förbättra inomhusklimatet och spar energi

Markiser hindrar solens strålar från att träffa fasad och fönster och bidrar därmed till ett bättre inomhusklimat. Det blir inte lika varmt i bostaden eller lokalen, och du spar energi. En annan positiv aspekt av att skydda din bostad från solinstrålning är att inredning som textilier och möbler inte bleks. Genom att sätta upp fönstermarkiser på alla fönster på södersidan av huset kommer du med tiden att spara en hel del pengar, få ett bättre inomhusklimat och dessutom en spännande och vacker fasad.

Med en terrassmarkis får du en uteplats som är behaglig att sitta på även när solen ligger på som mest en varm sommardag. Samtidigt bidrar den till att luften blir behagligare även när kvällen kryper på och hindrar att möblerna blir våta av dagg. Med tillbehör som LED-belysning och sol- och vindsensorer sköter din terrassmarkis det mesta av bekvämligheten själv. När solen ligger på fälls den ut, och när det börjar skymma tänds belysningen och skapar en fin stämning på uteplatsen. Våra markiser kan beställas med många tillval och vi hjälper dig att få en överblick över vilka möjligheter som finns när du vill beställa en markis från oss.

Markiser för butiker och restauranger

Många av våra markiser passar även utmärkt i butiks- och restaurangfönster, som större fönstermarkiser och den klassiska korgmarkisen. Markiserna går att få i alla färger och ni hittar lätt en nyans som passar ihop med ert färguttryck. Vi kan också trycka butikens eller restaurangens namn och logga på markiserna, ett elegant sätt att synas och väcka uppmärksamhet hos förbipasserande. 

Kontakta oss om du vill köpa markiser i Landskrona!

Kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042-26 34 00

kontakt

Skicka ett meddelande


  Hos oss på Solar Blinds får du alltid kunnig och professionell hjälp samt ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgskommun och även till Ängelholm, Landskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

  Här finns vi

  Kanongatan 159
  254 67
  Helsingborg

  Kvarngatan 20 (Happy Homes)
  285 31
  Markaryd

  Kontaktuppgifter

  042-26 34 00
  info@solarblinds.se

  Länkar

  Copyright © 2024 Solar Blinds
  Add to cart