Vi hjälper dig med markiser i Höganäs! Hos oss hittar du markiser för fönstren, terrassen, pergolan och balkongen och vi arbetar bara med välkända och pålitliga tillverkare av markiser och solskydd. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök hos dig i Höganäs när du vill köpa markiser av hög kvalitet.

Att montera markiser över fönstren eller på terrassen ses i dag närmast som en självklarhet för husägare Med en terrassmarkis blir stunderna på altanen eller balkongen betydligt mer njutbara när solen ligger på, och fönstermarkiser på söderväggen av en villa gör att inomhusklimatet håller sig trivsamt året om.  Moderna markiser kan förses med motor och styras via fjärrkontroll och till och med automatiseras med hjälp av sol- och vindsensorer.

Fönstermarkiser

Vi har fönstermarkiser för alla fönsterstorlekar, och vi ser till att din fönstermarkis passar på millimetern. Du kan välja mellan flera modeller från den pålitliga svenska tillverkaren Hestra, samt en korgmarkis från skånska solskyddsföretaget Fönstermiljö. Dessa företag tillverkar fönstermarkiser av hög kvalitet som ger en behaglig inomhustemperatur, hjälper till att sänka energikostnaderna för huset och skonar möbler och textilier i bostaden från att bli solblekta. Till råga på allt har de ett elegant utseende och hjälper verkligen till att förhöja utseendet på fasaden.

Du väljer själv om du vill manövrera dina fönstermarkiser från utsidan eller insidan. Markiserna manövreras manuellt med band, men alla modeller kan förses med motor och kan då manövreras med hjälp av en fjärrkontroll, en bekväm lösning som många husägare väljer när de monterar fönstermarkiser.

Terrassmarkiser

En terrassmarkis är ett måste för uteplatsen eller balkongen. Vi har terrassmarkiser som både är eleganta och samtidigt tål hårda tag, vilket kan vara bra om ditt hus ligger nära vattnet i Höganäs och utsätts för hårda vindar då och då. Våra markiser från tillverkarna Harol och Hestra skräddarsys för att passa på din uteplats, och du kan välja mellan en rad färger samt om du vill ha en enfärgad markis eller de klassiska markisränderna.

En terrassmarkis fungerar även utmärkt på en uteservering på ett café eller en  restaurang, och förses med LED-belysning som tänds när det börjar skymma. Vi kan även trycka ert namn eller logotyp på markisväven för ett riktigt professionellt uttryck.

Från planering till montering

Vårt mål och vår drivkraft är att ha nöjda kunder som rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Vi vill att du som kund ska känna att du fått en bra produkt och ett trevligt bemötande när du köpt en markis av oss i Höganäs. Därför tar vi oss tid att verkligen ta reda på vad du vill ha och vad du behöver. Vi erbjuder ett kostnadsfritt besök hemma hos dig i Höganäs, där vi tittar på fönstren, terrassen eller balkongen, tar mått och hjälper dig att avgöra vilken sorts markis och vilken modell som kan passa för just ditt hus.

Väljer du att beställa din markis från oss så sköter vi tillverkningen och ser till att din markis skräddarsys så den passar perfekt. Vi kan även hjälpa till med monteringen om så önskas. Om du är nyfiken på att se vårt utbud med egna ögon och inte bara på en bildskärm så är du också varmt välkommen att ta dig ner till våra lokaler på Väla Norra i Helsingborg och besöka vårt showroom. Vi ser fram emot att höra av dig när du vill köpa markiser i Höganäs!

Kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042-26 34 00

kontakt

Skicka ett meddelande


  Hos oss på Solar Blinds får du alltid kunnig och professionell hjälp samt ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgskommun och även till Ängelholm, Landskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

  Här finns vi

  Kanongatan 159
  254 67
  Helsingborg

  Kvarngatan 20 (Happy Homes)
  285 31
  Markaryd

  Kontaktuppgifter

  042-26 34 00
  info@solarblinds.se

  Länkar

  Copyright © 2024 Solar Blinds
  Add to cart