När du är på jakt efter markiser i Ängelholm ska du kontakta oss. Vi erbjuder ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på dina förutsättningar och hjälper dig att ta fram förslag på lämpliga markiser till dina fönster, din terrass eller din balkong.

Markiser är de mest klassiska av alla solskydd och har använts på hus och byggnader i hundratals, i vissa delar av världen till och med tusentals, år. Att skärma av solen redan innan den når huset gör att huset håller sig svalare på sommaren. Dessutom fungerar markisen tvärtom på vintern och hjälper till att hindra kall luft från att tränga in i huset. Ett hus med markiser får en bättre inomhusmiljö och en minskad energiåtgång. Dessutom skonas inredningen från att blekas av solens strålar.

Vilken sorts markis behöver du?

Vi har markiser för alla behov och ändamål. Vare sig du är privatperson eller äger en restaurang eller butik och vill liva upp fasaden med markiser så kan vi leverera det du behöver. 

Terrassmarkiser

Med en terrassmarkis skyddar du dig från solen på uteplatsen eller balkongen. Vi har hållbara och stilrena markiser från belgiska tillverkaren Harol och det svenska företaget Hestra, båda väletablerade tillverkare av kvalitetsmarkiser. Kan förses med motor för bekvämare styrning.

Fönstermarkiser

Fönstermarkiser gör huset vackrare, och vi har en lång rad fönstermarkiser från Hestra att välja bland, så att du lätt hittar en modell och en väv som harmonierar med fasaden. Välj mellan att manövrera med snöre eller att motorisera markiserna.

Korgmarkiser

Vi säljer även klassiska korgmarkiser från den skånska tillverkaren Fönstermiljö. Korgmarkiser ser man ofta över restaurang- och butiksfönster, men de passar minst lika bra ovanför fönstren på en klassisk villa. Kan monteras som fast eller fällbar markis och kan även motoriseras.

Markisoletter

Markisolett är en kombination av en vertikal screenmarkis och en fallarmsmarkis. Den passar utmärkt i höga fönster på till exempel en kontorsbyggnad. Kassetten är mycket kompakt och gör att markisoletten knappt syns när den inte är utfälld.

Screenmarkiser

Screenmarkiser kan beskrivas som rullgardiner som fästs utanpå fönstren. Med en transparent väv stoppar den solljuset men ger ändå god utsikt. Screenmarkiser sitter stadigt och kan även monteras på lutande fönster som takfönster, samt förses med motor för bekväm styrning.

Pergolamarkiser

Med en pergolamarkis får du ett avdragbart tak på din uteplats. Vi säljer kvalitativa pergolamarkiser från Harol, med många smarta tillval som LED-belysning och inbyggd dränering.

Vad vi kan erbjuda inom markiser

Vi hjälper dig att hitta rätt markis. I våra stora lokaler på Väla Norra i Helsingborg kan du se exempel på markiserna, känna på dem och föreställa dig hur de skulle se ut monterade hemma hos dig. Vi erbjuder också ett kostnadsfritt hembesök hemma hos dig i Ängelholm, så att vi lättare kan se vilken sorts markiser som skulle passa och vilka alternativ du har.

Om du vill hjälper vi även till med monteringen av dina markiser, så att de sätts upp enligt konstens alla regler och blir så funktionella, snygga och hållbara som möjligt. Kontakta oss idag om du är intresserad av att hitta kvalitativa markiser i Ängelholm!

Kontakta oss i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 042-26 34 00

kontakt

Skicka ett meddelande


  Hos oss på Solar Blinds får du alltid kunnig och professionell hjälp samt ett personligt bemötande. Därför erbjuder vi också kostnadsfria hembesök, då vi hjälper dig att mäta och kontrollera förutsättningarna på plats så att allt blir precis så bra som du har tänkt dig när du väl får ditt nya solskydd. Vi gör hembesök i hela Helsingborgskommun och även till Ängelholm, Landskrona och Höganäs. Kontakta oss så bokar vi en tid. Vill du kan vi också hjälpa till med tjänster som montering av solskydd samt bortforsling av avfall och emballage när solskyddet är monterat.

  Här finns vi

  Kanongatan 159
  254 67
  Helsingborg

  Kvarngatan 20 (Happy Homes)
  285 31
  Markaryd

  Kontaktuppgifter

  042-26 34 00
  info@solarblinds.se

  Länkar

  Copyright © 2024 Solar Blinds
  Add to cart